Design

Wij ontwerpen alles.
Creatieve unieke designs.

 

Heb je al een bestaande huisstijl maar heb je wel ontwerpen of een grafisch vormgever nodig? Wij ontwerpen alles. De verzameling van media en promotiemateriaal dat wordt gebruikt om het merk op een significante manier in de markt en bij de consument te promoten noemen wij brand collaterals. Denk aan vepakkingen, social media posts, allerlei soorten drukwerk, interieur accessoires en nog veel meer. Alle visuele uitingen die bij een merk horen kunnen wij voor je ontwerpen.

Verander jouw merk in
een De Wit Media merk.

 

We kijken naar je concurrentie en bepalen jouw unieke waarde in de markt. Vervolgens maken we een strategie en werken we deze uit. Denk aan logo’s, lettertypes, kleuren, advertenties, de uitstraling van je bedrijfspand of winkel en zelfs de manier waarop je jouw klanten aanspreekt. Ook online nemen we maatregelen. We leggen de focus op vindbaarheid en herkenbaarheid. Ieder project bij De Wit Media is maatwerk. Jouw bedrijf is uniek. Wij laten het zien aan jouw doelgroep.

 

Contact opnemen

FAQ

Meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag stellen
 1. Gesprek
 2. Onderzoek
 3. Concept(en)
 4. Ontwerp
 5. Correctie
 6. Productie
 7. Levering/montage

 

 

Zeker met nieuwe cliënten beginnen we met een goed gesprek. Hiervoor kunnen wij bij je bedrijf langskomen of kunnen we afspreken op locatie. Het is belangrijk dat we een goed beeld krijgen van jou en jouw bedrijf. Op dit gesprek kunnen we jouw wensen helder en concreet maken. Nadat we enthousiast elkaar de hand geven en de meeting vol nieuwe creatieve ideeën verlaten nemen we weer contact met je op met een planning en een offerte.

 

Vaak doen we eerst een onderzoek om te bepalen hoe jouw bedrijf in de markt staat, met een onderzoek kijken we onder andere naar wie jouw doelgroep is en wie jouw concurrenten zijn. Door deze informatie kunnen wij inspelen op jouw unique selling points en kunnen wij jou bedrijf maximaal visueel representeren.

 

Na het onderzoek beginnen we met het uitdenken van een concept. Uiteraard is jouw input ook erg belangrijk. Heb je zelf goede ideeën wees dan niet bang om ze met ons te delen! Je kent je eigen bedrijf zelf natuurlijk het beste. Zodra we goedkeuring van jou hebben gekregen op een concept gaan wij deze finaliseren.

 

We zijn zover. Het ontwerp is klaar. We sturen je een e-mail met het ontwerp, onderbouwende informatie en we wachten op jouw feedback. Aan de hand van jouw feedback passen we het ontwerp nog voor je aan zodat deze helemaal naar wens is! Geef hier alles door wat je eventueel nog aangepast wilt hebben. Wij regelen het.

 

Als we allebei voor de volle 100% tevreden en enthousiast zijn is het ontwerp klaar voor publicatie en/of productie. Als het ontwerp voor online doeleinden is dan is dit het moment om het te gaan posten op social media en je advertenties aan te maken. Is het ontwerp voor drukwerk kunnen wij het bestand naar je opsturen zodat je het zelf kan laten drukken. Of kun je ervoor kiezen om ons het voor je te laten drukken. Onze levertijd voor de gemiddelde order is 3-5 werkdagen. Was het een ontwerp voor stickers of aankleding van jouw bedrijfspand? Dan gaan we nu alles produceren en maken we een afspraak voor de montage van de stickers of gevelreclame.

 

Het was weer een geslaagde samenwerking en nu kun je gaan profiteren van het ontwerp waar je concurrenten jaloers van zullen worden!

We horen weer van je als je ons nodig hebt. We staan iedere werkdag voor je klaar van 09:00 tot 21:00!

We ontwerpen echt álles wat je maar nodig kan hebben.
Hier een lijst met wat het meeste voorkomt in willekeurige volgorde:

 • Huisstijlen
 • Logo’s
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier & envelop
 • Flyers & folders
 • Posters
 • Advertenties
 • Social media posts of pagina design
 • Boeken & magazines
 • Websites
 • Beursmateriaal
 • Bedrijfskleding
 • E-mail
 • Presentaties
 • Verpakkingen
 • Relatiegeschenken
 • Gevelbekleding
 • Stickers
 • Lichtreclame

Dat we altijd bij het gewenste resultaat komen, goed bereikbaar zijn zowel telefonisch als via e-mail. Dat we echt luisteren naar wat jij wilt, dat al jouw bestanden veilig staan in de cloud en we altijd ons woord nakomen!

Wij werken niet met uurtarieven maar met vaste prijzen gebaseerd op het project. Dus de prijs op de offerte is de prijs die je betaald, geen verrassingen achteraf. Bij ieder ontwerp is standaard 1 correctieronde inbegrepen. Mocht het voorkomen dat we meer tijd nodig hebben voor jou wensen dan dat we hadden ingeschat aan de hand van ons gesprek. Dan rekenen we voor verdere correcties een uurtarief van €67,50 excl. BTW.

Bronbestanden kun je uiteraard waar nodig opvragen. We kunnen je bestanden aanleveren in iedere gangbare bestandsextensie voor elk gebruik zowel online, en print.

Wij houden van innovatie en nieuwe techniek en proberen waar mogelijk altijd met de nieuwste hardware te werken. Zo werken wij met razendsnelle Apple computers, haarscherpe 4K monitors en bijvoorbeeld mirrorless camera’s met 6K resolutie.

Qua software werken wij onder andere met het Adobe Creative Cloud pakket. Dit bestaat onder andere uit programma’s als Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Illustrator, Adobe inDesign, Adobe After Effects, Adobe Premier en we hebben nog veel meer programma’s in ons arsenaal om altijd bij het gewenste eindresultaat te komen.

Bij bedragen onder € 1000,00 verloopt de betaling via factuur die binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan moet zijn. Bij hogere bedragen vragen we een aanbetaling of bestaat er (in overleg) de mogelijkheid om in 3 of 6 termijnen te betalen.

De Wit Media Logo

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA:

Instagram      Facebook

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Een succesvol merk opbouwen? Download de branding whitepaper en lees wat er nodig is voor het opbouwen van een sterke identiteit.

DOWNLOAD

GRATIS BRANDSCAN AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar onze visie op jouw merk? Vraag een De Wit Media brandscan aan en ontvang een gratis advies! 

CONTACT