Drukwerk

Alle soorten drukwerk.
Haarscherp geprint.

 

Dankzij ons grote internationale netwerk aan leveranciers leveren wij alle soorten drukwerk. Van visitekaartjes, flyers, folders en magazines tot aan grootformaat prints, verpakkingen, boeken en nog zó véél meer. 

Je kunt zelf een formaat naar keuze aan ons doorgeven. We kunnen jouw drukwerk ook in aangepaste vormen snijden. Echt álles is mogelijk.

We hebben veel keuze uit verschillende materialen. Wil je de materialen eerst eens bekijken? We hebben samples van al onze materialen die we aan je kunnen laten zien.

De levertijd hangt af van de oplage en het materiaal. In de regel word na goedkeuring van de ontwerpen de gemiddelde order tussen de 3-5 werkdagen verzonden met PostNL.

Drukwerk Laten Maken

Stralend drukwerk voor ieder budget.

Neem voor een prijsopgave gebaseerd op jouw wensen contact met ons op.

Contact opnemen

FAQ

Meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag stellen

Voor je order in productie gaat krijg je van ons een digitale proef. Het is erg belangrijk dat je deze zelf goed controleert op eventuele fouten. Wij kijken zelf uiteraard ook alles na, maar ook wij kunnen wel eens iets over het hoofd zien. Mocht je een spelfout of een andere fout ontdekken dan passen wij dit uiteraard gratis aan.

Als je een ontwerp hebt goedgekeurd en de order in productie is gaan wij er van uit dat eventuele fouten bewust zijn geplaatst in het ontwerp en kunnen wij hier verder niets meer aan doen. Daarom is het altijd erg belangrijk om goed de tijd te nemen om je ontwerp zorgvuldig na te kijken!

De verspreiding van jouw drukwerk kunnen wij ook voor je uit handen nemen. Neem voor de mogelijkheden met betrekking tot jouw specifieke situatie contact met ons op.

Uiteraard word alles zorgvuldig verpakt zodat jouw prints schadevrij worden bezorgd. Als wij denken dat er iets fout kan gaan met het verzenden via een koerier zullen we hier van te voren contact over opnemen en het eventueel persoonlijk komen bezorgen.

De Wit Media Logo

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA:

Instagram      Facebook

COMING SOON ***

Een succesvol merk opbouwen? Download de branding whitepaper en lees wat er nodig is voor het opbouwen van een sterke identiteit.

DOWNLOAD

GRATIS MERK CHECK AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar onze visie op jouw merk? Vraag een De Wit Media merk check aan en ontvang gratis advies! 

MERK CHECK AANVRAGEN