De Wit Media is een jong en creatief reclamebureau uit Zuid-Holland. We zijn open, werken graag samen en gebruiken onze ervaring, design en technische skills om betekenisvolle, boeiende inhoud voor alle media te creëren. We gaan nieuwe uitdagingen aan met een open hart. We zijn leergierig met een passie voor innovatie en het oplossen van problemen.

 

Profiel Foto Website Jordin de Wit

Jordin de Wit

Ondernemer | Oprichter De Wit Media

Al sinds klein in de
reclame en design.

 

Mijn naam is Jordin de Wit, Oprichter van De Wit Media. Dat ik de reclame in zou gaan was voor de mensen in mijn omgeving niet verrassend. De passie voor het vak heb ik meegekregen van mijn vader die al meer dan 30 jaar in de branche actief is. Als klein jongentje ging ik wanneer het maar kon met mijn vader mee naar zijn werk.

 

In de jaren die volgde ben ik mijzelf blijven ontwikkelen als designer én als ondernemer.  

 

Het mooie aan het reclamevak vind ik de diversiteit en het feit dat ik mijn creativiteit en mijn ondernemerschap erin kwijt kan. Ik heb gemerkt dat je bij de meeste cliënten indirect een onderdeel wordt van het team en buiten projecten om al snel meedenkt met het bedrijf. Ik ontmoet veel mensen, die allemaal een eigen verhaal en passie hebben. Dat ik deel uit mag maken van hun passie, dat vind ik het mooiste van het vak.

Contactgegevens

Wil je meer over ons weten?

Neem om eens kennis te maken gerust contact met ons op.

Contact opnemen

De Wit Media Logo

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA:

Instagram      Facebook

COMING SOON ***

Een succesvol merk opbouwen? Download de branding whitepaper en lees wat er nodig is voor het opbouwen van een sterke identiteit.

DOWNLOAD

GRATIS MERK CHECK AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar onze visie op jouw merk? Vraag een De Wit Media merk check aan en ontvang gratis advies! 

MERK CHECK AANVRAGEN