Websites

Exact wat je nodig hebt.
Precies wat je wilt.

Contact opnemen

We leven in een verbonden wereld waar iedereen op ieder moment van de dag toegang heeft tot het internet. Het is daarom belangrijk om je bedrijf een goede online aanwezigheid te geven. Navigeren door de verbonden wereld kan ingewikkeld zijn. Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor jouw gebruikers om je website online te kunnen vinden. We maken websites die ‘responsive’ zijn. Dat wil zeggen dat het ontwerp zich aanpast aan ieder apparaat. Zo kan iedere gebruiker jouw website optimaal gebruiken. 

Het beste CMS.
Welkom bij WordPress.

Er word geschat dat het internet bestaat uit 172 miljoen websites.
Meer dan 75 miljoen websites gebruiken het WordPress CMS.

Wij dus ook.

Responsive design

Jouw website.
Perfect op elk apparaat.

Bezoekers van jouw website komen tegenwoordig vanaf veel verschillende apparaten. Waar vroeger iedereen die jouw site bekeek achter een desktop computer zat, bekijken vandaag de dag veel mensen jouw website via hun tablet of smartphone. Wij zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van jouw site hoog blijft. Op ieder apparaat. Dit doen we door middel van responsive design. De website past het ontwerp automatisch aan op het formaat van het scherm. Zo kan elke bezoeker op ieder apparaat jouw website optimaal gebruiken.

Website Laten Maken

Professionele websites vanaf €1250,-

Neem voor een prijsopgave gebaseerd op jouw wensen contact met ons op.

Contact opnemen

FAQ

Meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vraag stellen

De kosten van een website hangen erg af van wat je zelf allemaal wilt. We maken al een professionele website vanaf €1250,- ex. BTW. Als je wilt weten wat jouw website precies gaat kosten kun je contact met ons opnemen. We geven je graag meer informatie en een prijsindicatie.

Je website staat online en word druk bezocht. Het systeem en de plugins van de website moeten up-to-date gehouden worden zodat de site al deze drukte aan kan en goed blijft werken in alle browsers. We bieden je de mogelijkheid aan om het onderhoud door ons uit te laten voeren. Wanneer je hiervoor kiest updaten we iedere maand het systeem (WordPress) en alle plugins. Ook maken we een maandelijkse back-up in de cloud zodat jouw site altijd veilig is. Voor het onderhoudspakket rekenen wij een vast bedrag van €35,- ex. BTW per maand.


Doe je het liever zelf? Uiteraard is dat ook mogelijk. Als je ervoor kiest om zelf de onderhoud van je website te doen bieden wij geen garantie op eventuele crashes, hacks en soft/hardware fouten.

Voor domeinen en hosting verwijzen wij je door naar Hostnet.nl
Wij werken al jaren met de diensten van Hostnet en zijn hier erg over te spreken.

De Wit Media Logo

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA:

Instagram      Facebook

COMING SOON ***

Een succesvol merk opbouwen? Download de branding whitepaper en lees wat er nodig is voor het opbouwen van een sterke identiteit.

DOWNLOAD

GRATIS MERK CHECK AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar onze visie op jouw merk? Vraag een De Wit Media merk check aan en ontvang gratis advies! 

MERK CHECK AANVRAGEN